• CardioFlex ECG

De vernieuwde CardioFlex is nu nog kleiner en performanter geworden: slechts 160 gram en maar 13cm x 7cm x 2.5cm groot!

CardioFlex is een 12-kanalig EKG-toestel met een nooit gezien gamma aan mogelijkheden.

CardioFlex is een EKG-toestel dat aan de computer wordt aangesloten via een USB-poort. Het bijgeleverde softwarepakket bevat een volledige database en kan centraal geïnstalleerd worden op de server van een netwerk. Men kan dan van elke met de server verbonden computer een ECG afnemen en registreren in dezelfde centrale database die van elke PC in het netwerk toegankelijk is.

Manueel kan men het aantal weer te geven curves veranderen tijdens het afnemen van de test. Men kan een snapshot van het electrocardiogram registreren van 8, 16 of 32 seconden of een continue ecg-opname maken.

CardioFlex heeft geen batterij nodig, noch een stroomadapter: het EKG-toestel haalt zijn energie rechtstreeks via de USB-poort van de computer. Dankzij de interne isolatie, die zelfs bestand is tegen de stroomschokken veroorzaakt door een defibrillator, houdt dit geen gevaar in voor de patiënt.

CardioFlex Software

De automatische interpretatie module van het CardioFlex softwarepakket gebruikt de data van de 12 afleidingen om de gemiddelde QRS complexen te berekenen. De module kan diagnostisch belangrijke parameters localiseren en geeft aan de hand hiervan een vermoedelijke diagnose.

De opgeslagen EKG opnames kunnen ten alle tijden herbekeken en opnieuw afgespeeld worden. De statische curves kunnen gemeten worden met de ingebouwde markers.

CardioFlex biedt ook de mogelijkheid om verschillende EKG-opnames te selecteren en te vergelijken. Men kan zelfs de gemiddelden van verschillende opnames met elkaar vergelijken en zowel rust- als stress EKG's vergelijken.

CardioFlex kan de Frank afleidingen aan: ook 3-dimensionele vector weergave van het EKG behoort tot de mogelijkheden! Met de software kan men het vector-elektrocardiogram in- en uitzoomen, pannen en roteren in alle richtingen.

Tenslotte is CardioFlex uitgerust met de nodige filters die een volledig automatisch stress-EKG mogelijk maken. De computer beheert volledig de fiets of loopband. Tevens bestaat de mogelijkheid om Cardiax te linken aan de bloeddrukmeter en pulsoxymeter van de ergometer, zodat deze metingen ook in het softwarepakket van Cardiax geïmporteerd worden.

De interpretatie gebeurt in realtime zodat de mediane curves en de ST-trend worden getoond tijdens de test. Na de test wordt een volledig rapport gegenereerd met oa. grafieken van de ST-trend en de QRS-trend.


Contacteer ons voor een offerte

CardioFlex ECG

  • Model: cardioflex
  • Beschikbaarheid: 2-3 Days
  • 0,00€

  • Excl. BTW: 0,00€